Even voorstellen

Lekker eten, gezellig met elkaar aan tafel en genieten is een van de vele dingen waar ik blij van word! Zelfs als het gaat om die keuken daarna opruimen…
Lekker en goed koken heb ik van huis uit meegekregen. Mijn moeder komt uit Armenië en kan ontzettend goed koken. Van haar heb ik de basisbeginselen geleerd, en het plezier in koken.

Altijd in de keuken

Tijdens mijn studie waren mijn bijbaantjes altijd in de horeca, en als het even kon was ik in de keuken te vinden. Kijken hoe je iets maakt, een zalm fileren, of een bord opmaken. Heerlijk vond ik dat! En natuurlijk alles proeven.

Vervolgens ben ik in de loop der jaren verschillende cursussen en workshops gaan doen, om mij verder te verdiepen in het koken en het blij maken van andere mensen.

Thuiskok

Begin 2012 ben ik via thuisafgehaald.nl gestart als thuiskok, iets dat ik nog steeds vanuit de ‘social sharing economy’ gedachte met veel enthousiasme doe.

Vervolgens is het balletje gaan rollen en werd ik steeds vaker gevraagd voor verschillende leuke catering opdrachten, variërend van babyshowers, walking dinners tot buffetten voor feesten en partijen. Food Kartel was een feit.

 

Natasja Kilerciyan